|
|
Lån  


 
Annonce:Her er en række gode råd til at lave dine skoleopgaver.

Lav lektierne sammen med en ven. Det er både mere hyggeligt, og det er sværere at glemme at lave nogen af dem, når I laver dem sammen.

Start med de kedelige lektier. Hvis du starter med det, du synes, der er lettest og sjovest, så er det bare endnu sværere at komme i gang med de kedelige.

Sørg for, at det daglige lektiearbejde bliver en hyggestund. Skab en god stemning, når du skal lave lektier. Levende lys, en lækker smoothie og måske lidt slik gør lektielæsningen meget sjovere.

Sæt god tid af til at lave dine lektier. Det er jo kun dig selv, du snyder, hvis du sjusker og springer noget af det over.

Giv dig selv små pauser, når du læser. Lav en regel om, at du skal læse i 20 minutter, og så må du holde fem minutters pause. På den måde holder du hele tiden hovedet klart.

Tænk positivt. Lad være med at tænke på lektierne som en dårlig ting. Når du endelig får sat dig, tager de faktisk ikke særlig lang tid at lave, og du bliver klogere.

Sluk for mobilen. Det er vigtigt at der er ro omkring arbejdspladsen. Sørg for at tv, radio og ikke mindst mobiltelefonen er slukket. Det er svært at arbejde koncentreret, hvis der hele tiden tikker sms'er ind på mobiltelefonen. Til gengæld arbejder nogle bedre til musik. Især klassisk musik kan have en beroligende effekt i en arbejdssituation.skoleopgaver skoleopgaver 0 klasse skoleopgaver gratis skoleopgaver gratis skole opgaver skole opgaver skoleopgaver på nettet skoleopgaver online skoleopgaveInformation på sider:

Skole - Lektier - Netbutikker - Gode råd om skoleopgaver - Bøger - Lommeregner - Blade - Fagbøger - Danske ordbøger - Kontorartikler - Leksikon - Overs&lig;tning - Kontor - Du er her: Skoleopgaver - Skoleopgaver - skoleopgaver skoleopgaver 0 klasse skoleopgaver gratis skoleopgaver gratis skole opgaver skole opgaver skoleopgaver på nettet skoleopgaver online skoleopgave